Activitățile Asociației Ecologică Arcul Carpatin 2013

Participarea la acțiunile de ecologizare organizate de Asociația “Let”s do it, Romania!” 2013

Parcul Natural Văcărești “Delta Văcărești” “Ziua de Curățenie Națională” – Pădurea Băneasa Participare alături de elevii scolii I.G. Duca București la acțiunea de ecologizare “Lacul Morii” Participare în colaborare cu Asociația Team Work la proiectul “ Grădina Botanică – grădina orașului meu”

Anul 2013

Participarea la Campionatul Național de Turism Sportiv “Ștafeta Munților” 2013

Trofeul Elite, Clubul de Turism Alpin si Ecologie ELITE unde am obținut: locul II clasament general cluburi; Trofeul „Arges Eco Challenge ” organizat de Zimbrul Carpatin și Marmotele Mahmure Pitești unde am obținut diploma de participare clasați pe locul 12; Festivalul Cheile Râșnoavei - Turism și aventură, ediția a III-a, etapa a-VI-a unde am obținut: locul II la categoria copii și diploma de...

Anul 2013

„Natură și spiritualitate”

„ Natură și spiritualitate” - proiect desfășurat în „ Săptămâna altfel ” din cadrul programei scolare pe parcursul a 3 zile a avut loc predarea de noțiuni generale referitoare la tehnicile de mers pe munte, orientare și meteo precum și aplicație concretizată prin proiectul „ Natură și spiritualitate” ce a avut drept scop informarea corectă a elevilor cu privire la dezvoltarea și promovarea...

Anul 2013

„Natura te iubește, înțelege-o și tu!”

„ Natura te iubește, înțelege-o și tu!” desfășurat pe parcursul a 2 luni de zile în colaborare cu Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu ” Voluntari având următoarele cursuri: turism, orientare cu busola, noțiuni alpinism, floră și faună, noțiuni meteo, prim-ajutor, foto continuat pe perioada vacanței de vară.

Anul 2013

„Muntele prietenul nostru”

În „săptămâna altfel” din cadrul programei școlare pe parcursul a 3 zile a avut loc predarea de noțiuni generale referitoare la tehnicile de mers pe munte, orientare cu busola,geologie și meteo.

Anul 2013

„Natura te iubește, înțelege-o și tu

Lansarea proiectului în colaborare cu Colegiul Național „Ion Neculce ” și desfășurarea pe parcursul a 3 luni de zile având următoarele cursuri: turism, orientare cu busola, noțiuni alpinism, floră, faună, meteo, prim-ajutor și foto.

Anul 2013