Activitățile Asociației Ecologică Arcul Carpatin 2015

Participarea la Campionatul Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților” 2015

Etapa I 2015 – „Festivalul de turism si ecologie” organizat de Asociația Mecan Turist Galați,desfășurat în Munții Măcin- obținând locul IV clasament general; Etapa II 2015 – „Trofeul Cocoșul de Munte” organizat de Asociația de Turism Montan „Cocoșul de Munte”, desfășurat în masivul Piatra Mare obținând lucul III clasament general ; Etapa IV 2015 – „Trofeul munților” organizat de Asociația de...

Anul 2015

„Inimă de turtă dulce”

„Inimă de turtă dulce” – Continuarea proiectului început în anul 2014 de strângere de donații și organizarea de activități recreative pentru copii din Centrul de Plasament „Sfântul Iosif” București – cu scopul: dezvoltarea și practicarea activităților de voluntariat, promovarea spiritului de susținere și ajutorare a celor aflați în dificultate, în special în rândul tinerilor.

Anul 2015

Tabara „Natura te iubește , înțelege-o și tu”

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București – desfășurat în Păltiniș Sibiu – este o continuare a cursurilor desfășurate în licee unde s-a pus accent pe aplicații practice.

Anul 2015

Natura te iubește , înțelege-o și tu

Continuarea proiectului în colaborare cu Colegiul Național „Ion Neculce” și desfășurarea pe parcursul a trei luni de zile a următoarelor cursuri: turism, orientare cu busola, noțiuni alpinism, flora și fauna, meteo, prim ajutor, foto.

Anul 2015